Lasagna cu spanac

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 foi de lasagna
  • 2- 3 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 1 kg de spanac
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr de crema de branza
  • 300 gr branza feta
  • 4 linguri de unt
  • 300 ml supa de legume
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta, apoi se pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai este cazul), piper si un praf de nucsoara. Se unge tava cu unt sau orice alta grasime, si se pun foi;e de lasagna, spanacul calit si sosul de branza. Se presara cascavalul ras si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Testeaza lasagna ca este gata prin a impunge cu o furculita, daca aceasta intra cu usurinta atunci preparatul este gata se servit.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...