Lasagna fina cu spanac

Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga spanacul pentru 3 minute. S

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • 4 cepe mici
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lingurite unt
  • 160 gr. crema de branza
  • 400 ml. supa (instant)
  • 200 gr. branza de vaci
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 12 foi de lasagna
  • 200 gr. svaiter

Mod de preparare

Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga spanacul pentru 3 minute. Se dizolva crema de branza in supa, se adauga branza, sare, piper si nucsoara. Se unge forma cu grasime si se pun alternativ foile de lasagna, sosul si spanacul. Se presara svaiterul razalit. Se da la cuptor(200 C) pentru 45 minute.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu carne de pui

Daca sotul meu a spus ca e cea mai buna pizza si ca ar manaca-o doar astfel pregatita, sa il credeti pe cuvant! :D Nu este...

Pizza cu carne de pui
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa