Lasagna mexicana

Se scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se condimenteaza cu maghiran si chili

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O doza 425 ml fasole uscata
  • o doza de 425 ml porumb
  • 3 usturoi
  • 2 linguri ulei
  • maghiran
  • o doza de 850 ml rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • 225 g ceapa verde
  • 2 linguri unt
  • o lingura faina
  • 600 ml supa de legume instant
  • 200 ml smantana acra
  • 9 foi lasagna
  • 150 g cascaval

Mod de preparare

Se scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se condimenteaza cu maghiran si chili. Se lasa sa isi schimbe putin culoarea apoi se pun deoparte. Rosiile din conserva se condimenteaza cu sare, piper si boia iute. Se pune untul la incins si se adauga faina. Se lasa putin apoi se toarna supa si smantana. Se condimenteaza cu sare, piper. Foile de lasagna se fierb in apa sarata. Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei. Se toarna sos alb, se pun foi de lasagna, sos de tomate, porumb, fasole, ceapa si se repeta. Deasupra se rade cascavalul si se pune la cuptor 50-60 min. Inainte de servire se presara cu maghiran si chili.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Minitortulete cu crema de branza si matcha

O combinatie de care m-am indragostit, cremoase, racoroase, fresh, crema de branza, aroma de ceai verde si limeta fac nota...

Minitortulete cu crema de branza si matcha
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca