Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de
Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca marunt, se adauga peste carne, se condimenteaza, se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cind sosul este aproape fiert se adauga busuiocul. In acest timp se prepara sosul bechamel din doua linnguri de unt, faina, lapte. Se condimenteaza cu sare si piper. Foile de lasagne se oparesc in apa fiarta citeva minute - 2-3. Se asaza intr-o tava mai mica unsa cu unt un strat de foi, se pune un strat de sos de carne, un strat de sos bechamel si se continua astfel pina se pun 4-5 straturi de foi. Deasupra se pune un strat de sos bechamel peste care se presara cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa