Se pune apa la fiert pentru paste. In apa punem cateva picaturi de ulei si sare. Pastele se vor fierbe al dente. Cat timp fierbe apa, pregatim sosul p
Se pune apa la fiert pentru paste. In apa punem cateva picaturi de ulei si sare. Pastele se vor fierbe al dente. Cat timp fierbe apa, pregatim sosul pentru linguine. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc usor in uleiul incins. Se adauga vinul alb, zeama de lamaie, zeama de carne si smantana si se da in clocot pana scade putin. Sosul se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga apoi pastele si crevetii. Se amesteca totul cu verdeata tocata si se mai condimenteaza dupa gust.
Se serveste ornat cu verdeata si cu un pahar rece de vin alb.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Tocanita de pui
Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.