Pentru macaroane cu branza la cuptor se fierb 3 l apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, se da drumul macaroanelor, rupte sau nu in bucati, dupa dorinta.
Pentru macaroane cu branza la cuptor se fierb 3 l apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, se da drumul macaroanelor, rupte sau nu in bucati, dupa dorinta. Indata ce incep din nou sa fiarba se dau la o parte, pe foc mai mic, si se tin sa clocoteasca incet. Macaroanele nu trebuie lasate sa fiarba prea mult si nici la foc mare, deoarece se sfarama si devin cleioase. Se scurg bine de apa prin strecuratoarea speciala, cu gauri mari si se limpezesc cu apa rece. Se pun intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt. Se presara deasupra branza rasa amestecata cu putin pesmet si cateva bucatele de unt proaspat. Se dau la cuptor la foc iute, se tin cateva minute, pana ce se rumenesc deasupra.
Macaroanele la cuptor se servesc calde.
Pentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa