Macaroane cu branza telemea

Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 300 g
  • branza telemea de oi - 250 g
  • ulei - 50 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in cca 1,5 l apa clocotita cu sare. Dupa ce se fierb, se strecoara, se trec prin jet de apa rece si se scurg. Macaroanele se introduc intr-un vas cu ulei incins, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor 5 minute.

Macaroanele cu branza telemea se servesc calde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii