Macaroane cu brinza sau parmezan

Se pune la fiert apa cu sare. Cind incepe sa clocoteasca se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi. Cind incep sa fiarba, se dau la foc mic, sa f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr. macaroane
  • 3 litri apa
  • 3-4 linguri brinza sau parmezan(ras)
  • 3 linguri unt sau untura
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare. Cind incepe sa clocoteasca se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi. Cind incep sa fiarba, se dau la foc mic, sa fiarba incet pina cind sint gata. Se strecoara si se spala cu apa rece. Se infierbinta intr-o cratita untul, se pun macaroanele bine scurse de apa, se adauga doua linguri brinza sau parmezan, se amesteca si se dau la cuptor pentru citeva minute
Se servesc fierbinti asezate pe farfuria de servit si presarate cu restul de brinza sau parmezan ras

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Chefal pe pat de lamaie

Noh, se pare că, an de an în această perioadă a anului, mă/ne împrietenim cu chefalul în diverse...

Chefal pe pat de lamaie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise