Macaroane cu cascaval

Macaroanele se fierb ca de obicei in apa sarata, se strcoara si se scurg. Se desarta apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cu cascava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g macaroane
  • 200 g cascaval trapist

Mod de preparare

Macaroanele se fierb ca de obicei in apa sarata, se strcoara si se scurg. Se desarta apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cu cascaval ras. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Alte retete de paste

Spaghete carbonara

Paste cu mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Toba de porc

Pentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D

Toba de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca