Macaroane cu ciuperci

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga buli

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg. ciuperci
  • 200 gr. macaroane (taitei)
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 1 buc. ceapa
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • piper
  • 100 gr. brinza
  • supa

Mod de preparare

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...