Macaroane cu ciuperci si salam

Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. macaroane
  • 100 gr. salam
  • 4 linguri de ciuperci (din conserve)
  • 3 linguri cu virf de unt
  • 2 linguri cu telemea rasa
  • piper
  • sare si patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de apa si se pun intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Se combina macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Se potriveste de sare si de piper, apoi se pune vasul in cuptorul fierbinte.
Se serveste preparatul decorat cu patrunjel verde.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor

Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba! M-am gandit sa te rasfat cu niste cotlete...

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea