Macaroane cu ficatei de pasare

Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ficatei de pasare
  • 1/3 kg macaroane
  • 50 g unt
  • sare
  • 100 g cascaval ras
  • piper

Mod de preparare

Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se zdrobesc cu furculita pina cand arata ca o pasta.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se amesteca cu macaroanele fierte si scurse bine.

Amestecul se pune intr-o forma unsa cu o lingura de unt (25 g), se acopera cu cascaval ras si se introduce in cuptorul incins, pentru un sfert de ora.

Se servesc, calde.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Bors de pui cu taitei de casa

Piept de pui cu smantana si ciuperci

Arici din pateu de ficat de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...