Macaroane cu mazare, branza si bacon

Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida, pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane
  • 100 g mazare
  • 100 g telemea de capra (sau de vaca)
  • 100 g bacon
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Macaroane cu mazare, branza si bacon este o reteta cu paste rapida (asa cum imi place mie), pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie.

Pentru inceput, se fierb pastele circa 10 minute.
Baconul se taie bucatele mici si se prajeste 5 minute pana devine crocant, dar fara ulei.
Branza se taie bucatele mici sau se faramiteaza.

Apoi, se amesteca macaroanele cu restul ingredientelor (mazare, bacon, smantana, branza, mustar), se incalzesc cateva minute si se servesc imediat.


Macaroanele cu mazare, branza si bacon serviti-le doar calde; reci nu sunt chiar asa de gustoase…

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...