Se pun macaroanele sa fiarba in apa cu sare, se clatesc cu apa rece dupa jumatate de ora de fierbere, apoi se rastoarna intr-o cratita unsa cu unt. Nu
Se pun macaroanele sa fiarba in apa cu sare, se clatesc cu apa rece dupa jumatate de ora de fierbere, apoi se rastoarna intr-o cratita unsa cu unt.
Nucile se toaca marunt sau se macina, se amesteca cu macaroanele, se acopera cu un strat subtire de zahar si se introduce vasul in cuptorul fierbinte, pentru un sfert de ora.
Se servesc ca desert.
Macaroanele se pot pregati si pe plita, la foc mic. Se lasa sa se amestece cu untul, la cald, apoi se amesteca cu nucile si se servesc cu zahar.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Prajitura cu nuci umplute
Ciocolata de casa
Aluat pentru clatite
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa