Se pun macaroanele sa fiarba in apa cu sare, se clatesc cu apa rece dupa jumatate de ora de fierbere, apoi se rastoarna intr-o cratita unsa cu unt. Nu
Se pun macaroanele sa fiarba in apa cu sare, se clatesc cu apa rece dupa jumatate de ora de fierbere, apoi se rastoarna intr-o cratita unsa cu unt.
Nucile se toaca marunt sau se macina, se amesteca cu macaroanele, se acopera cu un strat subtire de zahar si se introduce vasul in cuptorul fierbinte, pentru un sfert de ora.
Se servesc ca desert.
Macaroanele se pot pregati si pe plita, la foc mic. Se lasa sa se amestece cu untul, la cald, apoi se amesteca cu nucile si se servesc cu zahar.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Prajitura cu nuci umplute
Ciocolata de casa
Aluat pentru clatite
Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj