Macaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu brinza rasa, smintina si condimente. Vinata se spala si se taie felii.
Macaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu brinza rasa, smintina si condimente. Vinata se spala si se taie felii. Se sareaza si se stropeste cu zeama de lamiie. Se intinde pe fiecare felie de vinata amestecul de brinza, se ruleaza apoi se prinde cu scobitori. Carnea tocata se caleste cu sare si piper. Se pune sosul de spaghete si se amesteca. Aceasta compotitie se toarna peste spiralele scurse, se amesteca usor si se pun intr-o forma unsa. Se pun 15 min in cuptor. Se prajesc putin spiralele de vinete si se servesc alaturi de macaroane.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti