Macaroane cu rulade din vinete

Macaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu brinza rasa, smintina si condimente. Vinata se spala si se taie felii.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g spirale
  • un catel usturoi
  • 75 ml smintina
  • o vinata
  • 2 linguri suc de lamiie
  • 2 linguri ulei
  • 200 g carne tocata
  • 100 g mozzarella
  • un borcan sos de spaghete bolognese

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa sarata. Se toaca usturoiul mare si se amesteca cu brinza rasa, smintina si condimente. Vinata se spala si se taie felii. Se sareaza si se stropeste cu zeama de lamiie. Se intinde pe fiecare felie de vinata amestecul de brinza, se ruleaza apoi se prinde cu scobitori. Carnea tocata se caleste cu sare si piper. Se pune sosul de spaghete si se amesteca. Aceasta compotitie se toarna peste spiralele scurse, se amesteca usor si se pun intr-o forma unsa. Se pun 15 min in cuptor. Se prajesc putin spiralele de vinete si se servesc alaturi de macaroane.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mucenici umpluti cu nuca

 m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/  "Aluaturi...

Desert mucenici umpluti cu nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca