Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine. Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de
Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine.
Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de sos de rosii, o lingura de zahar, o lingurita de sare si trei linguri de ulei.
Se micsoreaza focul si se mai fierb un sfert de ora, se parfumeaza apoi cu cimbru si se servesc calde, ca garnitura la friptura de pasare sau de porc.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
O super prajitura aromata si gustoasa!
Prajitura cu ovaz si nectarineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj