Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine. Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de
Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine.
Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de sos de rosii, o lingura de zahar, o lingurita de sare si trei linguri de ulei.
Se micsoreaza focul si se mai fierb un sfert de ora, se parfumeaza apoi cu cimbru si se servesc calde, ca garnitura la friptura de pasare sau de porc.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le...
Desert fursecuri inimoasePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura