Macaroane prajite

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga ap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g paste cu unt
  • 750 g macaroane
  • 500 g carne tocata
  • 500 g ficat de pui
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 60 g cascaval ras
  • 60 ml pasta tomate
  • 120 ml apa
  • 2 oua fierte
  • 4 oua
  • 1 catel usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga apa si se fierbe pana cand se inmoaie carnea. Se fierb macaroanele, se strecoara apa si se lasa sa se raceasca. Ouale fierte se tai bucatele. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Jumatate din pastele cu unt se pune intr-o tava unsa cu unt, se toarna peste ele macaroanele cu sos, iar apoi ultimul strat de paste. Se acopera totul cu oule batute si se baga la cuptor, la foc mediu.
Alte reteta paste recomandate

Lasagna

Paste cu spanac

Spaghete ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu ghebe

Placinta cu ghebe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca