Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga ap
Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga apa si se fierbe pana cand se inmoaie carnea. Se fierb macaroanele, se strecoara apa si se lasa sa se raceasca. Ouale fierte se tai bucatele. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Jumatate din pastele cu unt se pune intr-o tava unsa cu unt, se toarna peste ele macaroanele cu sos, iar apoi ultimul strat de paste. Se acopera totul cu oule batute si se baga la cuptor, la foc mediu.
Alte reteta paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa