Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata,
Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata, ceapa si usturoiul, se amesteca pentru citeva minute, se da la o parte, se scurg de grasime, se pun pesmetul, morcovii, patrunjelul, ouale, 1/2 din brinza parmezan, busuioc, sare si piper. Cu acest continut se umplu manicotti, care
deja s-au racit dupa ce au fost fierti.
Se pune 1/2 cana sos de rosii intr-o tava, se aranjeaza manicotti, apoi se acopera cu restul de sos de rosii si brinza parmezan. Se pun la cuptor pentru 40 minute, la temperatura 180 C.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.