Manicotti alla Bolognese

Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet Primo Manicotti (225 g)
  • 750 gr. carne tocata (vita)
  • o ceapa taiata marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 3/4 cana pesmet
  • 125 ml morcovi rasi (1/2 cana)
  • 1/4 cana patrunjel
  • 2 oua
  • o cana parmezan
  • 1 lingurita busuioc
  • sare
  • piper si 680 ml sos de rosii

Mod de preparare

Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata, ceapa si usturoiul, se amesteca pentru citeva minute, se da la o parte, se scurg de grasime, se pun pesmetul, morcovii, patrunjelul, ouale, 1/2 din brinza parmezan, busuioc, sare si piper. Cu acest continut se umplu manicotti, care

deja s-au racit dupa ce au fost fierti.

Se pune 1/2 cana sos de rosii intr-o tava, se aranjeaza manicotti, apoi se acopera cu restul de sos de rosii si brinza parmezan. Se pun la cuptor pentru 40 minute, la temperatura 180 C.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide