Reteta de Paste Primavera a la Jamie Oliver este o mancare cu paste cu multe legume cu o textura cremoasa cu toate ca este o mancare de post.
O reteta de mancare de post delicioasa, paste cu sos cu multe legume cu o textura foarte cremoasa ce se prepara foarte rapid.
Prima data pregateste verdeturile: taie coditele sparanghelului dupa care taie-l in bucati de 1cm. Toaca ceapa verde si spanacul.
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, adauga ceapa verde, sparanghelul, boabele de mazare si spanacul si lasa-le pe foc 5 minute amestecand.
Intre timp tocata marunt verdeturile.
Dupa ce legumele s-au calit, adauga cele doua linguri de faina, amesteca pana s-au incorporat si adauga treptat laptele de soia. Amesteca bine si lasa tigaia la foc mic amestecand din cand in cand pentru 10 minute, pana mai scade laptele si incepe sa se formeze un sos cremos. Adauga si verdeturile tocate si zeama de lamaie.
Intre timp pune pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, altfel nu vor avea niciun gust.
Dupa ce s-au fiert scurge-le de apa dar pastreaza o cana de apa fierbinte in timp ce le scurgi.
Ia tigaia cu sosul de pe foc, si cu un blender vertical paseaza o parte din legume, adauga apoi pastele si cana de apa in care au fiert, mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Servestele pastele primavera cu sos din abudenta, calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii