Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min. pana cand rosiile s-au cal
Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu pentru 5 min. pana cand rosiile s-au calit; se adauga apoi rosiile, tuna si un pic sare; se amesteca din cand in cand (se lasa sa fiarba maxim 20 min). Se gateste pastele intr-un vas cu apa fierbinte cu sare. Pastele gatite(pastrati putina apa de la paste) se adauga in pasta de rosii si tuna si cateva frunze busuioc si putin ulei masline si zeama de lamaie, parmesanul si se amesteca. Daca trebuie se adauga un pic de apa de la paste. Se adauga condimente dupa gust sare, piper optional.
Merg bine cu vin rosu italienesc.
"Poulet crapaudine" , pui crapaudine este una din clasicele retete care le-am invatat la scoala de bucatari...
Pui crapaudine glasat dulce picantGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa