Paste cu branza la cuptor

Pastele cu branza la cuptor se prepara usor, sunt delicioase si foarte consistente. Daca doresti sa incerci alta reteta culinara pentru clasicele macaroane cu branza, poti sa o incerci cu succes.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de fusili
  • 3 linguri cu unt
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • miez de lapte
  • 300 g telemea de vaca
  • 100 g crema de branza

Mod de preparare

Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit, adaugam si usturoiul taiat marunt.
Adaugam pasta de tomate si putina apa, lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.
Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos, adaugam sare, piper si busuioc dupa gust.
Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul, crema de branza si branza data prin razatoare.
Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.
Am dat la cuptor cca 30 min.


Servim pastele cu branza la cuptor, calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii