Pastele cu branza la cuptor se prepara usor, sunt delicioase si foarte consistente. Daca doresti sa incerci alta reteta culinara pentru clasicele macaroane cu branza, poti sa o incerci cu succes.
Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit, adaugam si usturoiul taiat marunt.
Adaugam pasta de tomate si putina apa, lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.
Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos, adaugam sare, piper si busuioc dupa gust.
Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul, crema de branza si branza data prin razatoare.
Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.
Am dat la cuptor cca 30 min.
Servim pastele cu branza la cuptor, calde.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti