Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea, amestecind continuu. Se pune sare, piper, boia, vegeta, oregano. Se lasa sa fiarba
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea, amestecind continuu. Se pune sare, piper, boia, vegeta, oregano. Se lasa sa fiarba cu capac pina scade apa, apoi se adauga bulionul si sosul. Dupa ce a fiert 10-15 min se adauga 2 catei de usturoi. Intre timp, se fierb pastele. Carnea se pune peste pastele fierte si stoarse, se adauga cascaval ras si ketchup.
Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...
Reteta de biscotti italienestiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj