Puneti pastele la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare. Separat, puneti la fiert pentru 5-6 minute conopida desfacuta in buchetele. Curatati carnea d
Puneti pastele la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare. Separat, puneti la fiert pentru 5-6 minute conopida desfacuta in buchetele. Curatati carnea de pe ciolanul afumat si taiati-o in feliute subtiri, apoi prajiti-o 5 minute in ulei. Puneti intr-o tava mai adanca jumatate din cantitatea de paste fierte, peste acestea puneti conopida amestecata cu ciolanul afumat. Acoperiti cu pastele ramase, turnati deasupra sucul de rosii si presarati totul cu pesmet. Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.
Se serveste cu muraturi sau salata de varza.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj