Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clat
Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clateste cu apa rece, ci se lasa sa stea in strecuratoare. In acest timp se prepara un sos: se topeste putin unt in care se rumenesc 2 linguri de faina. Se presara cate un varf de cutit de nucsoara, cimbru, busuioc, citronela si menta (daca aveti). Se toarna laptele si se fierbe 2-3 minute. Fructele de mare, presarate cu piper macinat si, eventual, putin praf de usturoi, se amesteca cu pastele fierte. Sosul se serveste intr-un bol separat.
Alte retete paste recomandate
Lasagna
Paste cu spanac
Spaghete ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa