Paste cu pui si dovlecei este o mancare consistenta si delicioasa, perfecta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Pieptul de pui se spala si se tai cubulete, legumele se curata si se spala.
Dovlecelul se taie felii si se frige pe grill, rosiile se decojesc si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se caleste putin un catel de usturoi(dupa se indeparteaza) si se adauga pieptul de pui. Peste se adauga dovlecelul ,rosiile si sosul de rosii aromatizat cu condimente. Patrunjelul se marunteste impreuna cu usturoiul ramas si se adauga si el in sos. La sfarsit se adauga peperoncino, si cele 2 linguri de smantana, pt a face sosul mai cremos. Se scurg pastele si se stropesc cu ulei de masline.
Se adauga sosul peste paste si se amesteca.
Pastele cu pui si dovlecei se servesc cu frunze de busuioc proaspat.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti