Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii. Dovleceii se curata de coaja, se
Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii.
Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete, la fel si sunca, se calesc si ele in untdelemn, apoi se amesteca cu pastele si se condimenteza cu piper.
Se orneaza totul cu cozile de ceapa taiate 2-3cm si cu patrunjel
Alte retete recomandate
M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...
Desert eclere cu crema de fructe de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.