Paste cu sunca

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii. Dovleceii se curata de coaja, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. paste
  • sare
  • untdelemn
  • 2 dovlecei
  • 200 gr. sunca
  • cozi de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • piper alb

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii.

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete, la fel si sunca, se calesc si ele in untdelemn, apoi se amesteca cu pastele si se condimenteza cu piper.

Se orneaza totul cu cozile de ceapa taiate 2-3cm si cu patrunjel

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...