Paste cu sunca si praz

Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt parte

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste
  • 3 oua
  • 100g sunca
  • 150 g mazare
  • 100 g praz
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt partea alba a prazului, apoi se caleste 5 minute pe foc, intr-o lingura de ulei. Se adauga ouale batute cu sare si piper si se lasa sa se faca omleta. Apoi se taie lamele. Se scurg pastele de apa si se pun intr-o salatiera. Se toarna peste ele restul de ulei, lamelele de omleta, sunca taiata cubulete. Se presara mazarea, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...