Intr-o oala se pun la fiert pastele in apa cu sare. Cind sunt gata se scot si se strecoara. Intr-o alta cratita se incinge ulei in care se soteaza f
Intr-o oala se pun la fiert pastele in apa cu sare. Cind sunt gata se scot si se strecoara. Intr-o alta cratita se incinge ulei in care se soteaza foarte rapid (1 minut) usturoiul tocat marunt. Se adauga ierburile si apoi pastele strecurate. Se amesteca bine cu usturoiul. Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi linga ciulama de ciuperci sau de pui.
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj