Paste cu usturoi (Garlic pasta)

Intr-o oala se pun la fiert pastele in apa cu sare. Cind sunt gata se scot si se strecoara. Intr-o alta cratita se incinge ulei in care se soteaza f

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 oz (500 g) paste (de orice fel)
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • tocati foarte marunt
  • ulei de masline pentru prajit
  • sare
  • piper
  • ierburi italienesti (basil
  • oregano) si patrunjel (proaspat sau uscat)
  • tocate marunt

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert pastele in apa cu sare. Cind sunt gata se scot si se strecoara. Intr-o alta cratita se incinge ulei in care se soteaza foarte rapid (1 minut) usturoiul tocat marunt. Se adauga ierburile si apoi pastele strecurate. Se amesteca bine cu usturoiul. Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi linga ciulama de ciuperci sau de pui.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...