Se pun pastele la fiert, apoi se strecoara. Separat, se curata vinetele se taie felii cca 0,5 cm si se lasa cu sare 30 min. Vinetele se scurg si se ta
Se pun pastele la fiert, apoi se strecoara. Separat, se curata vinetele se taie felii cca 0,5 cm si se lasa cu sare 30 min. Vinetele se scurg si se taie cubulete, apoi impreuna cu ceapa se calesc bine. Se adauga usturoiul taiat marunt, rosia cubulete, sarea si piperul. Intr-o forma pentru sufleu se aseaza alternativ un strat de paste cu unul din sosul de vinete. Deasupra, se adauga cascavalul ras si smintina cu patrunjelul taiat marunt si ou. Se lasa la cuptor 30 min.
Se serveste calda, cu un pahar de vin
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura