Paste de casa cu pui si ciuperci, perfecte pentru cand ajungi azi acasa.
1. Taie puiul cubulete.
2. incinge ulei de masline in tigaie, adauga si untul. E cea mai sigura metoda sa nu ti se arda untul si sa devina amarui.
3. Pune untul in tigaie si prajeste-l pana devine aramiu, pune apoi ciupercile tocate cubulete si cimbrul maruntit.
4. Potriveste de sare si piper alb. Foloseste piper alb, ca sa nu s einchida sosul la culoare.
5. Cand s-au patruns ciupercile, adaug vinul si sa-l las sa se reduca
6. Rade si putina nucsoara, iar la final adauga smantana de gatit si las totul sa se ingroase. Rade parmezan in sos.
7. Intr-o oala cu apa fierbinte, pune un pic de sare si apoi pastele de casa. Au nevoie de doar un minut sa fie gata.
8. Scoate pastele si pune-le peste sosul din tigaie. Amestec bine si pastele proaspete sunt gata ! Mai trebuie adaugat parmezan deasupra.
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj