Paste de casa cu pui si ciuperci, perfecte pentru cand ajungi azi acasa.
1. Taie puiul cubulete.
2. incinge ulei de masline in tigaie, adauga si untul. E cea mai sigura metoda sa nu ti se arda untul si sa devina amarui.
3. Pune untul in tigaie si prajeste-l pana devine aramiu, pune apoi ciupercile tocate cubulete si cimbrul maruntit.
4. Potriveste de sare si piper alb. Foloseste piper alb, ca sa nu s einchida sosul la culoare.
5. Cand s-au patruns ciupercile, adaug vinul si sa-l las sa se reduca
6. Rade si putina nucsoara, iar la final adauga smantana de gatit si las totul sa se ingroase. Rade parmezan in sos.
7. Intr-o oala cu apa fierbinte, pune un pic de sare si apoi pastele de casa. Au nevoie de doar un minut sa fie gata.
8. Scoate pastele si pune-le peste sosul din tigaie. Amestec bine si pastele proaspete sunt gata ! Mai trebuie adaugat parmezan deasupra.