Paste de casa cu pui si ciuperci, perfecte pentru cand ajungi azi acasa.
1. Taie puiul cubulete.
2. incinge ulei de masline in tigaie, adauga si untul. E cea mai sigura metoda sa nu ti se arda untul si sa devina amarui.
3. Pune untul in tigaie si prajeste-l pana devine aramiu, pune apoi ciupercile tocate cubulete si cimbrul maruntit.
4. Potriveste de sare si piper alb. Foloseste piper alb, ca sa nu s einchida sosul la culoare.
5. Cand s-au patruns ciupercile, adaug vinul si sa-l las sa se reduca
6. Rade si putina nucsoara, iar la final adauga smantana de gatit si las totul sa se ingroase. Rade parmezan in sos.
7. Intr-o oala cu apa fierbinte, pune un pic de sare si apoi pastele de casa. Au nevoie de doar un minut sa fie gata.
8. Scoate pastele si pune-le peste sosul din tigaie. Amestec bine si pastele proaspete sunt gata ! Mai trebuie adaugat parmezan deasupra.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti