Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua ling
Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece.
Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu branza de vaca si o lingura de unt.
Forma se tine la cuptor o jumatate de ora, la foc potrivit si se rumenesc usor.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Vinete umplute cu carne
Tocanita taraneasca de ciuperci
Tocanita de vitel cu galuste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii