Paste fainoase cu branza

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua ling

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 250 g branza de burduf in amestec cu branza de vaca
  • 75 g unt
  • sare

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece.

Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu branza de vaca si o lingura de unt.

Forma se tine la cuptor o jumatate de ora, la foc potrivit si se rumenesc usor.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Vinete umplute cu carne

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita de vitel cu galuste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos