Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua ling
Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece.
Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu branza de vaca si o lingura de unt.
Forma se tine la cuptor o jumatate de ora, la foc potrivit si se rumenesc usor.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Vinete umplute cu carne
Tocanita taraneasca de ciuperci
Tocanita de vitel cu galuste
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti