Paste fainoase cu branza

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua ling

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 250 g branza de burduf in amestec cu branza de vaca
  • 75 g unt
  • sare

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece.

Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu branza de vaca si o lingura de unt.

Forma se tine la cuptor o jumatate de ora, la foc potrivit si se rumenesc usor.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Vinete umplute cu carne

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita de vitel cu galuste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii