Paste fainoase cu lamiie

Se fierb pastele, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-o oala pe foc potrivit se adauga margarina, zahar dupa gust, coaja si zea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet paste fainoase (in forma dorita)
  • 150 gr margarina
  • o lamiie
  • zahar

Mod de preparare

Se fierb pastele, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-o oala pe foc potrivit se adauga margarina, zahar dupa gust, coaja si zeama de la lamiie si se amesteeca bine. Se pot pune si esente.

La fel se prepara si cele cu nuca, inlocuind lamiia cu nuca pisata sau cele cu pesmet, inlocuind lamiia cu pesmet rumenit in prealabil.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...