Paste Fran

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste
  • 3 oua
  • 500g smantana lichida
  • 250g suc de rosii(mai putin concentrat)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200g sunca(eu am avut bacon)
  • 1 catel de usturoi
  • 50ml vin (optional)
  • cascaval ras sau parmezan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Paste Fran este o reteta deosebit de simpla si rapida. Pentru aceasta reteta de paste trebuie sa folositi ciuperci, bacon, oua si smantana lichida.
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.Intre timp se pun ouale in tigaie cu putin ulei ca pentru omleta si se amesteca continuu pana cand se gatesc.Dupa aceea se adauga sunca(in cazul meu baconul), ciupercile si usturoiul tocat marunt.
Se calesc putin,dupa care adaugam 50 ml vin(optional) si lasam la foc iute 1-2 min,dupa care adaugam smantana, sucul de rosii si lasam la foc mic pana se fierb pastele cca 3-4 min.
Cand sunt gata pastele le rasturnam peste sos si amestecam continuu cca 1-2 min la foc mic.


Paste Fran se servesc calde presate cu cascaval sau parmezan.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mikidaniro.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide