Paste in alb

Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in farfurie, un praf de sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 200 gr. paste Barilla
  • un praf sare
  • ulei de masline
  • 100 gr. cascaval (italienesc
  • mai tare) ras
  • un praf ardei iute pisat

Mod de preparare

Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in farfurie, un praf de sare, ulei de masline, ardeiul iute pisat si cascavalul ras.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...