Se pune intr-o tigaie tonul (inclusiv uleiul din conserva) cu sosul de rosii (sau cu smantana) si usturoiul si se lasa la foc mic cam 1/2 ora. (nu uit
Se pune intr-o tigaie tonul (inclusiv uleiul din conserva) cu sosul de rosii (sau cu smantana) si usturoiul si se lasa la foc mic cam 1/2 ora. (nu uitati sa mestecati din cand in cand!!). La sfarsit se scoate usturoiul. Spre sfarsit se pune la fiert apa, iar cand da in clocot se pun pastele, se fierb, se scurg si se amesteca cu sosul.
Un desert fin, cu o aroma deosebita si subtila de.....lavanda!!
Panna cotta cu aroma de lavandaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa