Pennette cu Ton - 2 persoane

Se pune intr-o tigaie tonul (inclusiv uleiul din conserva) cu sosul de rosii (sau cu smantana) si usturoiul si se lasa la foc mic cam 1/2 ora. (nu uit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. smantana sau 300 gr. sos rosii
  • 3 cutii ton in ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • 200 gr. paste

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie tonul (inclusiv uleiul din conserva) cu sosul de rosii (sau cu smantana) si usturoiul si se lasa la foc mic cam 1/2 ora. (nu uitati sa mestecati din cand in cand!!). La sfarsit se scoate usturoiul. Spre sfarsit se pune la fiert apa, iar cand da in clocot se pun pastele, se fierb, se scurg si se amesteca cu sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...