Pizza bolognese cu oua de prepelita

o pizza excelenta pentru zilele reci

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 2 tije telina apio
  • 2 morcovi
  • 2 cutii rosii cubulete
  • Sare
  • piper
  • Boia dulce afumata
  • Cimbru
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • Oua de prepelita
  • 50 gr parmezan ras
  • 75 gr mozarella

Mod de preparare

Se pune la calit carnea tocata si se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata.

Dupa ce s-a calit carnea, se toaca marunt ceapa, telina si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Amestecam carnea tocata cu legumele calite, adaugam rosiile cubulete, sare, piper, boia, cimbru si oregano si punem la fiert la foc mic minim 1.5 h.

Se prepara un aluat de pita din 500 gr faina, 25 gr drojdie, 300 ml apa calduta, ½ lingurita de sare si 2 linguri ulei de masline.

Se intinde blatul de pizza, se unge cu sos bologneze, se presara cu mozarella si parmezan , apoi se pun deasupra oua de prepelita.

Se da la cuptor 10-15 minute.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide