Pizza cu blat de franzela

Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva felii de franzela
  • o cana de lapte
  • sos de tomate
  • mult busuioc si oregano
  • ceapa
  • sunca
  • salam
  • ciuperci
  • ardei
  • masline (si ce mai doriti pe pizza voastra)
  • 2 oua
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pentru pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.


Lasati un pic sa se raceasca si proportionati. Se mai poate pune deasupra cascaval.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!