Pizza cu branza si cascaval Delaco este delicioasa! Se prepara rapid si este perfecta atat la pranz cat si la cina.
Aluatul :
- amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 15 min(cat pregatim ingredientele pentru umplutura).
Umplutura:
- Taiem ardeii feliute,c ascavalul il dam prin razatoare, amestecam oregano cu sosul de rosii si un pic de sare daca dorim. Intindem coca intr-o foaie si asezam in tava. Adaugam sosul de rosii, ardeii, maslinele, crema de branza si miez de lapte.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min.
Pizza cu branza este cea mai buna servita calda.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti