Pizza cu branza

Pizza cu branza si cascaval Delaco este delicioasa! Se prepara rapid si este perfecta atat la pranz cat si la cina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  • miez de lapte
  • crema de branza
  • masline
  • ardei rosu
  • oregano
  • sos de rosii

Mod de preparare

Aluatul :

- amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 15 min(cat pregatim ingredientele pentru umplutura).
Umplutura:

- Taiem ardeii feliute,c ascavalul il dam prin razatoare, amestecam oregano cu sosul de rosii si un pic de sare daca dorim. Intindem coca intr-o foaie si asezam in tava. Adaugam sosul de rosii, ardeii, maslinele, crema de branza si miez de lapte.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min.


Pizza cu branza este cea mai buna servita calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca