Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru a
Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut impartiti-l in patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi in fasii subtiri. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate in tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza in cuptor timp de 8-10 minute, in functie de puterea cuptorului.
Pofta buna!
Alte retete culinare recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii