Pizza cu ciuperci

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se obtine o coca consistenta.SE intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Ciupercile se t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul:200gr faina
  • sare
  • un pachetel drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 5 linguri lapte. COMPOZITIA: 100gr ciuperci maruntite
  • 2 linguri sos cu rosii
  • sare
  • piper
  • 2 oua

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se obtine o coca consistenta.SE intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Ciupercile se taie marunt si se aseaza deasupra blatului uns cu sos de rosii. Se bat ouale si se toarna peste. Se condimenteaza si se coace la foc potrivit.
Se poate servi calda sau rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide