Pizza cu cuperci si branza

Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g faina
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet
  • Pentru compozitie:
  • 300 g parizer
  • 200 g bureti
  • 5 oua batute
  • branza de oi sau
  • cascaval si
  • 250 g suc de rosii.

Mod de preparare

Pizza cu cuperci si branza este delicioasa. Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet, care se intinde cu mana in tava unsa si tapetata cu faina, dupa care se da timp de cinci minute la cuptor, iar apoi se adauga deasupra 300 g parizer, 200 g bureti, 5 oua batute, branza de oi sau cascaval si 250 g suc de rosii.


Pizza se serveste rece sau calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...