Pizza cu cuperci si branza

Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g faina
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet
  • Pentru compozitie:
  • 300 g parizer
  • 200 g bureti
  • 5 oua batute
  • branza de oi sau
  • cascaval si
  • 250 g suc de rosii.

Mod de preparare

Pizza cu cuperci si branza este delicioasa. Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet, care se intinde cu mana in tava unsa si tapetata cu faina, dupa care se da timp de cinci minute la cuptor, iar apoi se adauga deasupra 300 g parizer, 200 g bureti, 5 oua batute, branza de oi sau cascaval si 250 g suc de rosii.


Pizza se serveste rece sau calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide