Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet.
Pizza cu cuperci si branza este delicioasa. Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de bicarbonat stins cu otet, care se intinde cu mana in tava unsa si tapetata cu faina, dupa care se da timp de cinci minute la cuptor, iar apoi se adauga deasupra 300 g parizer, 200 g bureti, 5 oua batute, branza de oi sau cascaval si 250 g suc de rosii.
Pizza se serveste rece sau calda.
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj