Aluatul de pizza se face aproape ca si un aluat de paine. Faina se amesteca cu drojdie, sare, zahar si se omogenizeaza. Se adauga laptele caldut si ul
Aluatul de pizza se face aproape ca si un aluat de paine. Faina se amesteca cu drojdie, sare, zahar si se omogenizeaza. Se adauga laptele caldut si uleiul. Se framanta un aluat care se lasa la dospit 30 min, la loc calduros.
Topping:
Pieptul de pui se taie bucati si se pune intr-o tava cu putin ulei. Se adauga sare, piper, boia si usturoi granulat si se rumenesc putin. Din aluat se intinde o foaie subtire,se pune intr-o tava de tarta si se ridica o bordura de aluat. Blatul se unge cu ketchup, se repartizeaza sunca taiata fasii, maslinele si pieptul de pui. Smantana se amesteca cu oul batut, sare si piper si se toarna peste blat si deasupra se rade cascaval. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu pana se rumeneste cascavalul.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii