Pizza cu salam

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluatul: 300 gr. faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • jumatate lingurita sare
  • jumatate cubulet de drojdie
  • apa calduta
  • Pentru umplutura: ketchup
  • cascaval sau branza de vaci
  • salam uscat
  • ciuperci

Mod de preparare

Mai intai se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat ca de paine, care se lasa pentru 30 de minute la crescut. Dupa ce a crescut se intinde o foaie cu grosimea de 1 cm si se aseaza in tava mare de la aragaz. Peste foaie se intinde un strat subtire de ketchup, se presare cascaval sau branza de vaci, ciupercile bine scurse de zeama, salamul taiat in bucatele mici si iar un strat de cascaval sau branza pe deasupra. Se da la foc potrivit pentru aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste calda cu ketchup pe deasupra.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa