Pizza cu taitei

Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga taitei lati
  • 200 gr. mezeluri (parizer
  • cabanos
  • salam)
  • 200 gr. telemea sau cascaval
  • 4 oua
  • ketchup
  • masline si ciuperci optional

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau margarina. Mezelurile si brinza se taie bucatele si se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine, se amesteca cu putin ketchup si se toarna peste toata compozitia din tava. Pe deasupra, se pot adauga masline taiate feliute si citeva ciuperci (din conserva). Se traseaza cu ketchup dungi orizontale si verticale peste toata compozitia si se introduce la cuptor pentru 25 - 30 minute.
Se poate servi cu un sos clasic de rosii sau cu ketchup

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa