Pizza cu ton

Se intinde aluatul de pizza in tava si se acopera cu sos de rosii peste care se presara ierburile aromate, se adauga ceapa tocata si putin calita si t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un aluat clasic de pizza (din drojdie
  • 1 cana cu apa calduta
  • putina sare
  • 2 linguri ulei
  • faina)
  • sos de rosii
  • ierburi aromate (patrunjel
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • arpagic verde
  • maghiran
  • sau doar 2-3 dintre ele
  • dupa plac)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de ton in ulei
  • masline
  • (optional:fileuri de hamsii
  • felii de rosii
  • ciuperci feliate)
  • parmezan
  • cascaval sau mozzarella

Mod de preparare

Se intinde aluatul de pizza in tava si se acopera cu sos de rosii peste care se presara ierburile aromate, se adauga ceapa tocata si putin calita si tonul bine scurs.

Pe suprafata pizzei se adauga maslinele si daca vreti ciupercile, feliile de rosii si hamsiile.

Se presara din abundenta parmezan si se da la cuptor 30 min.


Pofta buna!

Reteta Pizza cu ton a fost propusa de Cocodel pe forum culinar.ro

Alte retete cu pizza gasiti aici:

Pizza Double Decadence,

Mini Pizza Rapide,

Pizza a la Jamie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca