Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa d
Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm. Aluatul se asaza pe o tava. Se unge cu sos de rosii, se pun rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade cascaval pe toata suprafata si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Se pun ouale batute ca pentru omleta, vegeta, piper pudra, usturoi pudra si se mai lasa la cuptor aproximativ 10 minute. Cand este crocanta, se scoate din cuptor si se serveste.
Este foarte buna fierbinte, dar se serveste si rece
Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un...
Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucolaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa