Pizza mamaliga cu branza si jumari este o retete italiana adaptata la ingrediente traditionale romanesti.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se prepara in felul urmator:
Intr-un ceaun sau într-o oala de circa 3 litri se pune apa cu sare, iar cand apa da in clocot, se toarna malaiul sub forma de ploaie şi se amesteca 10-15 minute pe foc domol pana se rascoace bine. Se aduna apoi cu o lingura la mijloc si se toarna intr-o tava de pizza.
Blatul de mamaliga astfel obtinut se unge cu bulion. Peste bulion se pune salamul , sunca, apoi se presara branza telemea, cascavalul, branza topita, cartofii prajiti si maslinele. Se bat si doua oua si se pun peste.
Se baga la cuptor aproximativ 20 de minute.
Pizza mamaliga cu branza si jumari se serveste calda.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti