Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei

Iata o reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc. E gata in 10 minute!

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 bucata
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Prosciutto – 100 g

Mod de preparare

Da cascavalul pe razatoare.


Intinde ketchup-ul pe blatul de pizza.


Adauga cascavalul pe blat.


Rupe prosciutto si adauga-l pe toata suprafata blatului.


Introdu pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, si coace-o timp de 5 minute. Atat de simpla si de buna!


Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao de post

Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...

Chec cu cacao de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca