aluatul:1/2 din faina se amesteca cu apa, drojdia,sare,zaharul si otetul-se lasa la dospit 30 min.dupa care se framanta cu faina( adaugand treptat),al
aluatul:1/2 din faina se amesteca cu apa, drojdia,sare,zaharul si otetul-se lasa la dospit 30 min.dupa care se framanta cu faina( adaugand treptat),aluatul sa fie putin mai moale ca cel de paine,si la sfarsit se framanta si cu ului. se pune la frigider acoperit cu o punga. dupa 60min. se scoate si se imfarte in 3 parti egale,fiecare bucata se da bine prin faina si se intinde in tava(rotunda)unsa cu ulei.peste aluat se pune sosul,branzeturile,cipercile,salamurile si maslinele(se poate sparge si un ou deasupra.se coace la foc mare cca.30-40 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa