Pizza taraneasca

Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si inc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr salam
  • 200 gr masline
  • 2 cartofi
  • 200 gr cascaval
  • 1 ardei capia
  • oregano
  • ketchup
  • rozmarin
  • 1 ardei iute
  • 250 gr drojdie
  • faina
  • 1 ceasca apa
  • sare

Mod de preparare

Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si incepem sa framantam pana obtinem un aluat elastic. Se lasa la dospit 30 min.

Pregatim si "umplutura". Taiem feliu salamul si ardeiul. Cartofii ii prajim si maslinele le taiem rondele. Intindem din aluat o foaie, o ungem cu ketchup amestecat cu rozmarin si oregano. Punem umplutura iar la final adaugam cascavalul ras.


Alte retete culinare recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec economic cu mere

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu. 

Desert chec economic cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii